lördag 15 december 2012

det var släkt där

Det hade redan börjat skymma när våra hjältar begav sig hemifrån. De hade bestämt sig för att leta upp den mystiska mannen. Mannen som kallade sig vid namn som bara vår hjälte fick kalla sig...Grude,
Grude the one and only.
Hur hade denne mystiske man kommit över detta superhemliga namn? Han hade kanske gjort inbrott i vår hjältes plånbok och stulit dennes identitet? Hans liga, Grude Outlaws verkade styra Tokyos baksida med järnhand. Detta skulle de inte få göra ostraffat tänkte Grude och Grudes högra hand Little Slim.
Genom mörka gränder och skumma kvarter vandrade de, länge och väl befann de sig på en farofylld resa genom Tokyos allra otäckaste bakgator. Där var husen höga som skyskrapor och tjyvar och banditer rörde sig i skuggorna likt vesslor. 


Så slutligen var de framme. De kikade in genom ett fönster på svenska ambassaden, tillhållet för Tokyos avskum, slödder, patrask och lösdrivare. Det var släckt där inne. Grude och Little Slim knackade på. En mörk mansgestalt tornade upp sig när dörren sakta öppnades, det var verkligen släkt där inne, hans far var bror till hennes mormor.

Några sake´ senare hade planer börjat smidas, de skulle ta över hela Tokyo och sedan världen samt utvalda delar av universum. Dom kallade sig the Good Revenge Umami Demon Eclipse Syndicate (Syndicate efter s:et i little Slim som också var med i den hemliga herravälde-planen och för att de röstade demokratiskt om vad de skulle heta och alla var överens om att det lät coolt).

1 kommentar:

  1. Behöver ni en magiker i syndikatet vet ni var jag bor.

    SvaraRadera