lördag 20 april 2013

Bitte tar sig i kragen

Helgen spenderade Bitte med att vila, kolla på tv, umgås med sambon och vänner, handla mat och bara ta det lugnt. Orostankarna fanns där hela tiden men nu började en annan tanke ta form i Bittes huvud. Hon skulle redan nu börja söka jobb!
Följande Måndag efter jobbet skred hon så till verket. Hon gick in på arbetsförmedlingens hemsida och började söka efter passande jobb. Hon hittade några som inte krävde någon direkt yrkeserfarenhet och  bestämde sig för att skicka ett mail till arbetsplatserna det gällde.

På Tisdagen efter jobbet skrev hon ihop sitt cv. Först googlade hon på "cv" för att få ett hum om hur ett cv kunde se ut, sen härmade hon det hon tyckte bäst om.

På Onsdagen efter jobbet skrev hon ett personligt brev till vardera arbetsgivare (hon sökte 3 jobb, ett som diskare, ett jobb på fabrik och så ett som receptionist. Det sistnämnda var väl ett långskott men det kändes så roligt, tyckte Bitte, att fantisera om att vara receptionist."Vilket drömjobb" tänkte hon).

På Torsdagen efter jobbet läste hon igenom sitt cv och de personliga breven en sista gång och sen skickade hon iväg dom per mail.

På Fredagen efter jobbet gick hon och en vän till en lokal bar. Bitte råkade dricka lite för mycket rödvin och var tvungen att kräkas litegrann på toan.

Överlag var Bitte nöjd och belåten över veckan och över vad hon åstadkommit. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar